2009 m. rugpjūčio 10 d., pirmadienis

Knyga

Sakoma, tepk roges vasarą. Tą ir darysiu. Na greičiausiai nesigaus jau taip labai iš anksto, bet: šiandien pirkau Irenos Filomenos Juškienės knygą apie riešines:



Smagu tai, kad pateikta tikrai daug riešinių pavyzdžių su raštų lentelėmis, tad neteks pačiai šifruoti. Panašu, kad riešinės mano maža silpnybė - mažas, daug vietos neužimantis mezginys, kurį patogu pasiimti į kelionę ar megzti tarp stambių mezginių atsikvėpimui.

A book


There is a saying in Lithuanian "prepare your slades for winter in the summer". Probably it won't happen exactly like that, but today I bought a Lithuanian pattern book called "Riešinės" ("wrist warmer"). I like this book, cause there are lots of authentic examples of Lithuanian wrist warmers and there even are charts, so I won't have to do it myself. It seems like wrist warmers is my sweet weekness. It's a small knitwear, that you can work on wherever, it doesn't take much space to take it on travel or have it as "holiday" knit between bigger projects.

5 komentarai:

Agnė rašė...

Sėkmės mezgant, lauksiu rezultatų :)
P.S. Geras kelioninis mezgimas, tik ne visuomet yra pakankamai švarios vietos stumdyti karoliukus...

Unknown rašė...

Hmz.. taip sakant, prisišnekėjau ;) Nepažadu, kad rezultatai bus taip jau iš karto, bet bus.. Karoliukų suvėrimas man sunkioji dalis:)

Anonimiškas rašė...

O kur radote šį gėrį? Ieškau po knygynus gal pusmetį, bet visiškai be rezultatų :(

Unknown rašė...

Jurga, as ja pirkau tikrai neseniai etninės kultūros centre (ar kaip jis ten vadinasi..). Jis yra Pamėnkalnio g. 34. Truputį užsislaptinęs, bet pasistengus radau :) Knygų dar buvo ;)

Anonimiškas rašė...

Ačiū! Bandysiu ieškot ir aš ten :)