2010 m. lapkričio 2 d., antradienis

Ta pati mergelė, tik nauja suknelė/ "Same girl, new dress"



Šis posakis puikiausiai atspindi mano paskutiniąsias dvi skaras - modelis tas pats, bet dėl skirtingų siūlų visiškai skirtingas rezultatas. Abu savaip mieli ir gražūs, nors labai skirtingi.

This Lithuanian saying expresses best what this post is about. I'm presenting two scarves that I knit recently. It's the same model but since I used very different yarn the result is quite different.

Raštas - Evelyn Clark "Kregždės uodega". Buvo smagu megzti - aiškus ir paprastas aprašymas. Ačiū Sonatai už nuorodas, kaip megzti pumpurėlius naudojant vąšelį. Pirmąją skarą mezgiau tik su virbalais, antrąją - paėmiau į rankas ir vąšelį. Nėra ką lyginti :)
The pattern - Swallowtail by Evelyn Clark. I loved knitting it - easy and clear pattern. Thanks to Sonata for hints how to do nupps with crochet - I knit first scarve using just knitting needles and when I was knitting the second, I used crochet. There is a huge difference!!! :)

2 komentarai:

juicyknits rašė...

O, koks grozis! Tie melyni/ violetiniai siulai labai grazus. As spyriojuos, kai vaseli i rankas imti tenka. Bet gal vis delto praverstu?

Unknown rašė...

Ačiū ačiū, mane siūlai irgi "pabūrė". Pirkau lyg ir kojinėms, bet skara pati nusimezgė :) Vąšelis čia laaabai pagelbėjo. Pirmąją mezgiau be, tai tikrai vargau. O čia ir siūlas storesnis, tai be vąšelio būtų tikrai vargelis.