2008 m. balandžio 27 d., sekmadienis

Raštas ir geras pirkinys

Išbandžiau egiptietišką medvilnę:




Turiu pasirinkusi modeliuką, kur derinami du kiauraraščiai. Vienas tikriausia bus viršutinis, raštas (bliuzelės apčioje ir gal viršuje, prie kakliuko), o kūnas galėtų eiti vertikaliomis kiauraraštinėmis juostomis. Dar nelabai jaučiu, kiek siūliukas linkęs temptis, tad dydį, kaip visada, teks daryti "pagal nuojautą" :)

Beje - labai naudingas pirkinys - virbalų matuoklė. Nusimetus pakuotėms tikrai sunku atsirinkti, kurie virbalai kokio dydžio, o kiekvieną kartą neštis į parduotuvę, kad pamatuotų, jua nusibodo. Juolab, kad nesu iš tų super tvarkingųjų, kai viskas tvarkingai sudėliota "į stalčiukus" ;) Dabar bus aišku, kas yra kas 8)



3 komentarai:

Anonimiškas rašė...

nesuprantu kam toks daiktas reikalingas,visu pirma ant virbalo galo parasyta jo ismera, o visu antra net ir nelabai patyrusi mezgeja atskiria koks virbalo dydis.

Unknown rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Unknown rašė...

Na matyt aš ne tokia patyrusi, kaip Jūs :D
Virbalų dydis rašomas ne ant visų virbalų, ypač jei virbalai su valu arba 5 (kojininiai). Atskirti 2 nr. nuo 5 tikrai sugebėtų kiekviena, bet mano turimi virbalai skirstomi net į 3, 3.25, 3.5, 3.75 nr. ir t.t., o kartais ir tokie maži niuansai svarbūs, dėl to ir nusipirkau šį dalykėlį.